۹ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۹

معاون استاندار گلستان تاکید کرد:

لزوم جذب سرمایه گذار برای حل مشکل اشتغال گلستان

لزوم جذب سرمایه گذار برای حل مشکل اشتغال گلستان

گرگان- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: مشکل اشتغال استان گلستان با جذب سرمایه گذار حل می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی گلستان، علی اصغر طهماسبی در بازدید از دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان گلستان اظهار کرد: خدمات رسانی به سفرهای مردمی هزینه های خاکستری دارد که دیده نمی شود.

معاون سیاسی-امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان تصریح کرد: وجود هرگونه نا امنی در استان خاطره ای تلخ و تبلیغی منفی و ناشایست برای مسافران به جا می گذارد.

طهماسبی گفت: باید در چارچوب کار خود آموزش، فرهنگسازی و تبلیغات را سرلوحه کار قرارداده و در کنار کارهای اجرایی آموزش و تبلیغات را نیز در نظر بگیریم که در این بخش رسانه ملی نقشی اساسی دارد.

به گفته وی، باید تلاش کنیم در این ایام کمترین تنش را داشته باشیم و با استفاده از ظرفیت ها آسیب شناسی کرده و مشکلات را رفع کنیم.

طهماسبی اظهار کرد: صنعت گردشگری برای ما اهمیت زیادی دارد و اگر تسهیلات برای مسافران و مردم استان گلستان فراهم شود به نفع استان است و مسافران با دیدن خدمات هزینه می کنند.

تا کنون بیش از ۷۱ هزار نفر به اورژانس های گلستان مراجعه کرده اند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: از ابتدای آغاز طرح نوروزی تا کنون ۷۱ هزار و ۳۲۶ نفر به اورژانس های سراسر استان مراجعه کرده اند.

سیداحمد حسینی، بیان کرد: از مجموع مراجعه کنندگان به بیمارستان های سراسر استان گلستان تا کنون ۱۶ هزار و ۸۷۶ نفر بستری شده اند.

وی افزود: در این ایام ۸۴۵ زایمان طبیعی نیز در بیمارستان های استان گلستان ثبت شده است.

حسینی اظهار کرد: ۷۹ مورد بازدید از داروخانه ها نیز انجام شده است و در ایام نوروز مشکل دارویی در استان گلستان نداریم.

رشد ۴۰ درصدی اقامت مسافران در مدارس گلستان

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان گفت: آمار اقامت مسافران فرهنگی و غیر فرهنگی در مدارس استان گلستان رشد ۴۰ درصدی را به نسبت سال گذشته نشان می دهد.

محمدرضا وطنی، تصریح  کرد: در مجموع در استان گلستان ۱۸ پایگاه اسکان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: ۱۹۸ مدرسه و یک هزار و ۲۲۴ کلاس درس که ۲۸۳ کلاس ویژه و ۷۱۷ کلاس نوع الف است برای اقامت مسافران در نظر گرفته شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان تصریح کرد: در روز هشتم فروردین یک هزار و ۳۳۰ خانوار فرهنگی و ۲۴۷ خانوار غیر فرهنگی در مدارس اسکان داده شده اند که در مجموع یک هزار و ۵۷۷ خانوار  و ۱۱ هزار و ۲۱۴ نفر روز در همه ستادهای اسکان ما اقامت کرده اند.

وطنی گفت: از ۲۷ اسفند تا ۸ فروردین امسال ۳۱۵ هزار و ۳۶۶ نفر در استان گلستان اقامت کرده اند که ۴۴ هزار و ۹۹۰ نفر آنها در روز هشتم بوده است.

رشد ۷۶ درصدی ماندگاری مسافر در گلستان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان گفت: بر اساس آمارها در ایام نوروز تا کنون به نسبت سال گذشته ۷۶ درصد ماندگاری مسافر را داریم.

ابراهیم کریمی، اضافه کرد: تا کنون ۳۱۵ هزار و ۳۶۶ نفر در استان گلستان اقامت کرده اند که این رقم در سال گذشته ۳۰۴ هزار نفر بوده است.

وی افزود: در راستای افزایش مدت اقامت مسافران در استان گلستان تدابیری اتخاذ شد تا استان شان خود را به دست بیاورد و معرفی جاذبه های گردشگری استان نیز انجام شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تصریح کرد: در سال گذشته حضور یکصد مدیر تور کشور در استان گلستان، همایش طبیعت گردان کشور و چاپ کتاب، بروشور، نقشه و پکیج تبلیغاتی انجام شد و فیلم مستندی نیز از همه شهرستان های استان گلستان ساخته شد.

کریمی با بیان اینکه گلستان باید بوسیله فضای مجازی و پ.رتال به روز شده خود اطلاعات را در اختیار مسافران و گردشگران قرار دهد، گفت: اقدامات انجام شده سبب شد تا سازمان میراث فرهنگی کشور جشنواره اقوام را به عنوان جشنواره ای بین المللی بپذیرد.به گفته وی، زیرساخت های گردشگری از ضروریات ماندگاری مسافر است و فضاهایی که مسافران برای اقامت چند روزه رغبت حضور در آن را داشته باشند از نکات مهم است.

کریمی خاطر نشان کرد: ۲۷ مرکز اقامتی در استان گلستان بلاتکلیف بودند که با پیگیری ها و مذاکرات با بانک های استان ۶۷ میلیارد تومان تسهیلات برای آنها گرفته شد تا همه آنها تجهیز منابع شوند و هم اکنون هیچ هتلی بلاتکلیف نیست.

وی افزود: در راستای دریافت یارانه تسهیلات نیز اقداماتی انجام شد که با اقدامات ۴ سال گذشته برابری می کند و منابع صندوق توسعه ملی ۲۴ میلیارد تومان تزریق کردیم و اولویت نیز به شهرستان هایی مانند بندرگز و کلاله داده شد که مراکز اقامتی نداشتند.

کریمی به پروژه های مهم گردشگری استان گلستان اشاره کرد و گفت: موزه روستایی پروژه بزرگ ملی است که به صورت ویژه دیده شده و تا کنون یک میلیارد تومان اعتبار گرفته است و موزه بزرگ باستان شناسی گنبدکاووس نیز ۷۰۰ میلیون تومان منابع مالی دریافت کرده است.

کد خبر 3586493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha